top of page
tomaMate131-retro.jpg
  • White Facebook Icon

Javier (de Argentijnse eigenaar) is zeer veeleisend wat betreft de oorsprong en de kwaliteit van het vlees dat sinds 2003 de reputatie van zijn restaurant hooghoudt.

De runderen worden in de streek « Pampa Humeda » in de provincie Buenos Aires in openlucht gekweekt en krijgen 100% natuurlijke voeding. Met het oog op de verschillende voorbereidingen werd een grillardin hiertoe speciaal opgeleid.

Samen met zijn Franse chef Ludovic Saget heeft Javier een originele en smakelijke kaart gecreeërd die naast het succulente Argentijnse vlees ook een mooie plaats biedt aan verse pasta, mediterrane groenten en prachtige slaatjes.

Onze specialiteiten,

WIJN & ARGENTIJNS

RUNDVLEES

Fotogalerij
folieTomaMate.jpg
Wijn
Illu Bouteille vin-Bordeau.png

Toma Mate’s ambitie is duidelijk voelbaar: hier wordt ernaar gestreefd om de beste Argentijnse wijnkelder in de Belgische Horeca te worden en zodoende waardig alle soorten wijnen, die in Argentinië geproduceerd worden, te vertegenwoordigen.

Om zijn wijnkaart samen te stellen selectioneert Javier zijn wijnen volledig vrij tussen het aanbod van een twintigtal verschillende wijninvoerders en dit uitsluitend na eigen degustatie.

« El vino es

mi pasion » (Javier Scotto)

Wine-SouthAmerica.jpg

Wijnen

CA_00735.jpg

Contact

TOMA MATE

Steenweg op Ukkel 75, 1650 Beersel  

02/376.00.48 

info@tomamate.be

  • White Facebook Icon

Routebeschrijving

Reserveren

Contact Nl

© 2024 - Toma Maté Restaurant

  • White Facebook Icon
bottom of page