DSC_6377.jpg
  • White Facebook Icon

Javier (de Argentijnse eigenaar) is zeer veeleisend wat betreft de oorsprong en de kwaliteit van het vlees dat sinds …. de reputatie van zijn restaurant hooghoudt.

De runderen worden in de streek « Pampa Humeda » in de provincie Buenos Aires in openlucht gekweekt en krijgen 100% natuurlijke voeding. Met het oog op de verschillende voorbereidingen werd een grillardin hiertoe speciaal opgeleid.

Samen met zijn Franse chef Ludovic Saget heeft Javier een originele en smakelijke kaart gecreeërd die naast het succulente Argentijnse vlees ook een mooie plaats biedt aan verse pasta, mediterrane groenten en prachtige slaatjes.

Onze specialiteiten,

WIJN & ARGENTIJNS

RUNDVLEES

 
 
Illu Bouteille vin-Bordeau.png

Toma Mate’s ambitie is duidelijk voelbaar: hier wordt ernaar gestreefd om de beste Argentijnse wijnkelder in de Belgische Horeca te worden en zodoende waardig alle soorten wijnen, die in Argentinië geproduceerd worden, te vertegenwoordigen.

Om zijn wijnkaart samen te stellen selectioneert Javier zijn wijnen volledig vrij tussen het aanbod van een twintigtal verschillende wijninvoerders en dit uitsluitend na eigen degustatie.

« El vino es

mi pasion » (Javier Scotto)

Wijnen

DSC_64141.jpg
 

© 2016 - Toma Maté

  • White Facebook Icon